ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "АГРОТЕХСЕРВІС"

     
 
Дата розміщення: 26.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бобик Володимир Ярославович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1956
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 45
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Голова Правлiння ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2017, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки Голови Правлiння визначенi Статутом Товариства. Оплата працi посадової особи здiйснюється згiдно положення про оплату праці. Винагорода в натуральнiй формі посадовiй особi емiтента не виплачувалась. За рішенням Наглядової ради Товариства від 10.05.2017 року Бобик В.Я. був обраний на посаду Голови Правління зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи - 45 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - виконуючий обов’язки Голови Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС», Голова Правлiння ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Поденежний Iван Федорович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1953
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 41
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Член Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2017, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки члена Правлiння визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням Наглядової ради Товариства від 10.05.2017 року член Правління Товариства Поденежний І.Ф. був переобраний на посаду члена Правління зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа також обіймає посаду замісника Голови Правління ПрАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС». Загальний стаж роботи - 41 рік. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - член Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Колоярцев Володимир Юрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1956
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 41
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Член Наглядової ради ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки члена Правлiння визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням Наглядової ради Товариства від 29.04.2015 року Колоярцев В.Ю. був обраний на посаду члена Правління зі строком повноважень 5 років. За рішенням Наглядової ради Товариства від 10.05.2017 року повноваження члена Правління Колоярцева В.Ю. було припинено. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа обіймає також посаду iнженера-технолога ремонтної майстернi ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС». Загальний стаж роботи - 41 рік. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - член Наглядової ради ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС», член Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Фрейдін Олексій Валерійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1972
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 28
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Комерцiйний директор ДП «Агрофiрма Вiкторiя»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки Голови Наглядової ради визначенi Статутом Товариства та вiдповiдають чинному законодавству. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 27.04.2017 року Фрейдін О.В. був обраний на посаду члена Наглядової ради зі строком повноважень 3 роки. Рішення про обрання Головою Наглядової ради прийнято на засіданні Наглядової ради Товариства від 27.04.2017 р. (Протокол № 5). Підстава такого рішення: необхідність обрання членами Наглядової ради Голови Наглядової ради зі складу Наглядової ради, обраного загальними зборами акціонерів ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВIС» від 27.04.2017 року. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Посадова особа обіймає також посаду комерцiйного директора ДП «Агрофiрма Вiкторiя». Загальний стаж роботи - 28 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - комерцiйний директор ДП «Агрофiрма Вiкторiя».


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гаркавенко Олександр Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1968
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 37
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС», член Наглядової ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки Члена Наглядової ради визначенi Статутом Товариства та вiдповiдають чинному законодавству. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 29.04.2015 року Гаркавенко О.І. був переобраний на посаду члена Наглядової ради зі строком повноважень 5 років. Посадова особа обіймала також посаду Директора ТОВ «Агроальянс». Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи - 37 років. Зміна складу посадових осіб відбулась 27.04.2017 р. Згідно рішення річних загальних зборів акціонерів Товариства від 27.04.2017 р. у зв’язку з встановленням кількісного складу Наглядової ради Товариства у кількості 3 осіб згідно затвердженій річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. новій редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» та обранням нового складу Наглядової ради, повноваження члена Наглядової ради Гаркавенка Олександра Iвановича було припинено. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - Директор ТОВ «Агроальянс», член Наглядової ради ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Полтавченко Володимир Васильович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1960
5) освіта** середньо-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 36
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС», член Наглядової ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки Члена Наглядової ради визначенi Статутом товариства та вiдповiдають чинному законодавству. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 29.04.2015 року Полтавченко В.В. був переобраний на посаду члена Наглядової ради зі строком повноважень 5 років. Посадова особа обіймала також посаду майстера виробничої ділянки РВП «АГРОТЕХСЕРВІС». Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи - 36 років. Зміна складу посадових осіб відбулась 27.04.2017 р. Згідно рішення річних загальних зборів акціонерів Товариства від 27.04.2017 р. у зв’язку з встановленням кількісного складу Наглядової ради Товариства у кількості 3 осіб згідно затвердженій річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. новій редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» та обранням нового складу Наглядової ради, повноваження члена Наглядової ради Полтавченка Володимира Васильовича було припинено. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - член Наглядової ради ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Голова Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Вічна Ольга Валентинівна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1975
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 23
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** старший бухгалтер ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 29.04.2015 року Вічна О.В. була обрана на посаду Голови Ревізійної комісії зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи - 23 роки. Зміна складу посадових осіб (припинення повноважень Голови Ревізійної комісії Товариства Вічної Ольги Валентинівни) відбулась 27.04.2017 р. згідно рішення річних загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. у зв’язку з відсутністю у затвердженій річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. новій редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. посади Голови Ревізійної комісії та з прийняттям річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. рішення про відкликання (припинення дії) Ревізійної комісії як органу Товариства та прийняттям цими зборами рішення про дострокове припинення повноважень Ревізійної комісії. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - старший бухгалтер ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС", Голова Ревізійної комісі ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС".


1) посада* Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Токар Ігор Віталійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1972
5) освіта** Середня
6) стаж роботи (років)** 27
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС", член Ревiзiйної комісії
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 29.04.2015 року Токаря І.В. було обрано на посаду члена Ревізійної комісії зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працювала та не займала посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи - 27 років. Зміна складу посадових осіб (припинення повноважень члена Ревізійної комісії Товариства Токаря Ігоря Віталійовича) відбулась 27.04.2017 р. згідно рішення річних загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. у зв’язку з відсутністю у затвердженій річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. новій редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. посади члена Ревізійної комісії та з прийняттям річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. рішення про відкликання (припинення дії) Ревізійної комісії як органу Товариства та прийняттям цими зборами рішення про дострокове припинення повноважень Ревізійної комісії. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - водiй, член Ревiзiйної комiсiї ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС".


1) посада* Член Ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Малієнко Анастасія Олексіївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1964
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 31
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** член Ревiзiйної комiсiї ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2015, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 29.04.2015 року Малієнко А.О. була обрана на посаду члена Ревізійної комісії зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи - 31 рік. Зміна складу посадових осіб (припинення повноважень члена Ревізійної комісії Товариства Малієнко Анастасії Олексіївни) відбулась 27.04.2017 р. згідно рішення річних загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. у зв’язку з відсутністю у затвердженій річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. новій редакції Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. посади члена Ревізійної комісії та з прийняттям річними загальними зборами акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НОВОМОСКОВСЬКЕ РАЙОННЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРОТЕХСЕРВІС» від 27.04.2017 р. рішення про відкликання (припинення дії) Ревізійної комісії як органу Товариства та прийняттям цими зборами рішення про дострокове припинення повноважень Ревізійної комісії. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років – бухгалтер ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС", член Ревiзiйної комiсiї ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС".


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Токар Наталiя Iванiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1965
5) освіта** середньо- спецiальна
6) стаж роботи (років)** 34
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС», член Наглядової ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки Члена Наглядової ради визначенi Статутом товариства та вiдповiдають чинному законодавству. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 27.04.2017 року Токар Н.І. була переобрана на посаду члена Наглядової ради зі строком повноважень 3 роки. Посадова особа обіймає також посаду iнженера з БР (за сумiсництвом оператор АЗС) ПрАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС». Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи - 34 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - член Наглядової ради ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гайко Вячеслав Анатолійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1957
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 43
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** iнженер з експлуатацiї i ремонту автомобiлiв ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки Члена Наглядової ради визначенi Статутом товариства та вiдповiдають чинному законодавству. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням загальних зборів акціонерів Товариства від 27.04.2017 року Гайко В.А. був обраний на посаду члена Наглядової ради зі строком повноважень 3 роки. Посадова особа обіймає також посаду iнженера з експлуатацiї i ремонту автомобiлiв ПрАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС". Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Загальний стаж роботи - 43 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - iнженер з експлуатацiї i ремонту автомобiлiв ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС", член Наглядової ради ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС".


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Божок Тамiла Миколаївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1973
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 27
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Днiпровський тепличний комбiнат" - заступник головного бухгалтера
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.12.2014, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi посадовою iнструкцiєю. Оплата працi посадової особи здiйснюється згiдно положення про оплату праці. Винагорода в натуральнiй формі посадовiй особi емiтента не виплачувалась. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Загальний стаж роботи - 27 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - економiст ТОВ "Форлайн-Трейдiнг", головний бухгалтер ТОВ "АГРОДНIПРОЦЕНТР", заступник головного бухгалтера ТОВ "Днiпровський тепличний комбiнат", головний бухгалтер ПАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС", головний бухгалтер ПрАТ "НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП "АГРОТЕХСЕРВIС".


1) посада* Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шалабонін Генадій Вікторович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1963
5) освіта** професійно-технічна
6) стаж роботи (років)** 30
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** майстер виробничої ділянки ФОП Кас’янов В.А.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2017, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки члена Правлiння визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням Наглядової ради Товариства від 10.05.2017 року член Правління Товариства Шалабонін Г.В. був обраний на посаду члена Правління зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Працює майстером виробничої ділянки в реммайстерні ПрАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС, в органах управління інших організацій посад не займає». Загальний стаж роботи - 30 років. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - слюсар-електрик, майстер виробничої ділянки ФОП Кас’янов В.А..


1) посада* Член Правління
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гаркавенко Василь Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1961
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** член Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.05.2017, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки члена Правлiння визначенi Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. За рішенням Наглядової ради Товариства від 10.05.2017 року член Правління Товариства Гаркавенко В.І. був переобраний на посаду члена Правління зі строком повноважень 5 років. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадова особа обіймає також посаду начальника дільниці АТП ПАТ «АТП 11231». Загальний стаж роботи - 32 роки. Перелік попередніх посад, які особа обіймала протягом останніх п’яти років - член Правління ПАТ «НОВОМОСКОВСЬКЕ РВП «АГРОТЕХСЕРВІС».


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова ПравлінняБобик Володимир Ярославовичд/н000000
Член ПравлінняШалабонін Генадій Вікторовичд/н000000
Член ПравлінняПоденежний Iван Федоровичд/н20000.11452000000
Член ПравлінняКолоярцев Володимир Юрiйовичд/н20000.11452000000
Голова Наглядової радиФрейдін Олексій Валерійовичд/н000000
Член Наглядової радиГаркавенко Олександр Iвановичд/н67320.38536732000
Член Наглядової радиПолтавченко Володимир Васильовичд/н21200.12142120000
Член Наглядової радиТокар Наталiя Iванiвнад/н20000.11452000000
Член Наглядової радиГайко Вячеслав Анатолійовичд/н20000.11452000000
Головний бухгалтерБожок Тамiла Миколаївнад/н000000
Голова Ревізійної комісіїВічна Ольга Валентинівнад/н000000
Член Ревізійної комісіїТокар Ігор Віталійовичд/н20000.11452000000
Член Ревізійної комісіїМалієнко Анастасія Олексіївнад/н28800.16492880000
Член ПравлінняГаркавенко Василь Iвановичд/н18800010.761305188000000
Усього 209732 12.005405 209732 0 0 0